دانلود فایل بررسی تولید نان فانتزی (اینده ی کسب و کار)
0
8.3k
به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره .
نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی.
نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد.
نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل:
1-نان دیابت 2- نان ترکیبی
3-نان چاودار 4- نان سوبیتال
5-نان سلیات
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف
مشخصات محصول، فرایند و روش تولید محصول
مشخصات مجری
مشخصات طرح
برآورد سرمایه
زمین
هزینه ساختمان سازی
و …
محتوای فایل دانلودی
فایل پاورپوینت قابل تغییر
راهنمای استفاده
مناسب برای دانشجویان و کارآفرینان