غذا یکی از نیازهای اولیه بشر است و ادامۀ زندگی بدون آن امکان پذیر نمیباشد. در این درس دانش آموزان با کشاورزی به عنوان یکی از عمده ترین منابع تأمین غذا آشنا میشوند.دانش آموزان عوامل مؤثر بر کشاورزی را دسته بندی میکنند و از طریق کاوشگری اطلاعاتی...
غذا یکی از نیازهای اولیه بشر است و ادامۀ زندگی بدون آن امکان پذیر نمیباشد. در این درس دانش آموزان با کشاورزی به عنوان یکی از عمده ترین منابع تأمین غذا آشنا میشوند.
دانش آموزان عوامل مؤثر بر کشاورزی را دسته بندی میکنند و از طریق کاوشگری اطلاعاتی درباره نوع و فرایند، تولید، توزیع و مصرف محصولات کشاورزی به دست میآورند و پراکندگی محصولات را روی نقشه نمایش میدهند. در این فصل، مصرف بهینه و پرهیز از اسراف مواد غذایی و نکاتی که باید در مصرف صحیح رعایت شود، آموزش داده میشود.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 11 صفحه ای آورده شده است. این فایل در قالب ورد تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ فراگیر بتواند عوامل طبیعی که بر رشد گیاهان موثر است را تشخیص دهد.
✅ فراگیر نسب به کار گروهی و کاوشگری علاقه نشان دهد.
✅ فراگیر خود را به عنوان یک کشاورز نمونه در نظر بگیرد و اقدامات لازم جهت کشاورزی را ترسیم نماید.
✅ فراگیر بتواند نقش عوامل انسانی را بر روی کشاورزی بیان کند.
ارسال دیدگاه
برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.