10,000 تومان
  • فروشنده : کاربر

  • کد فایل : 46273
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 8.8k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد مقدمه دفاع مشروع

دانلود تحقیق درمورد مقدمه دفاع مشروع

0 8.8k
دانلود تحقیق درمورد مقدمه دفاع مشروع

با دانلود تحقیق در مورد مقدمه دفاع مشروع در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مقدمه دفاع مشروع را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مقدمه دفاع مشروع ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد مقدمه دفاع مشروع

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:51 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

دفاع مشروع[1] يكي از موضوعات مهم و بحث برانگيز در عرصه حقوق بين الملل بوده و هست.

دفاع مشروع به منزلۀ يك قاعده حقوقي و نيز به عنوان يك اصل كلي حقوقي به رسميت شناخته شده است و مورد قبول تمام نظام‌هاي حقوقي دنياست.[2] بر خلاف گذشته كه دولت‌ها در توسل به جنگ اختيار كامل داشتند يعني هر وقت كه تشخيص مي‌دادند منافع آنها كاربرد زور را توجيه مي‌كند به آن متوسل مي‌شدند، امروزه طبق مقررات حقوق بين الملل فقط در موارد استثنايي و البته رعايت شرايطي مي‌توان به زور متوسل گرديد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- چرايي دفاع مشروع

عليرغم تأكيد بسياري از اسناد بين المللي مهم از جمله پيمان پاريس (پيمان بريان- كلوگ)، منشور ملل متحد و....بر ممنوعيت جنگ، اين پديدۀ ناگوار و ناخوشايند، همچنان گريبانگير حيات بشري است. بر اساس مقررات حقوق بين الملل، اصل منع توسل به زور است[3] اما در موارد استثنايي مانند دفاع از خود مي‌توان به زور متوسل شد و حق بر جنگ[4] را به صورت مشروع و قانوني بدست آورد.

راجع به پيدايش «دفاع مشروع» مي‌توان بيان نمود كه تا اوايل قرن 20 اختلاف بوجود آمده ميان دولت‌ها، معمولاً با توسل به جنگ حل و فصل مي‌شد، اين وضعيت ناشي  از صلاحيت بي قيد و شرط و نامحدود كشورها در اين مورد بود. اما پيامدهاي تلخ ناشي از جنگ جهاني اول جامعه جهاني را بر آن داشت به  فكر ساز و كار مناسب باشد تا بلكه بتواند از وقوع جنگ جلوگيري كند. عليرغم عزم راسخ و جدي جامعۀ بين الملل، ميثاق جامعه ملل نتوانست به اين امر مهم يعني ممنوعيت جنگ دست پيدا كند. در اين راستا در سال 1928 ميثاق پاريس با ممنوع اعلام نمودن جنگ به عنوان ابزار سياست ملي، اين خلاء را تا حدودي برطرف كرد. سرانجام در سال 1939-1945 جنگ جهاني دوم شروع شد و ضعف حقوق بين الملل موضوعه را بيش از پيش آشكار ساخت؛ جامعه ملل منحل گرديد و سازمان ملل متحد بجای سلف خود شروع بكار نمود. منشور سازمان ملل متحد يك سند كامل و منسجمي است كه حق دولت‌ها را در توسل به زور محدود نموده است جنگ را به صورت كامل ممنوع اعلام كرده است. اما با وجود اين مسئله، حق طبيعي دولت‌ها در دفاع از خودشان تحت عنوان دفاع مشروع را به عنوان حق ذاتي دولتها به رسميت شناخته است.



1- self-Defence

2- خسروي، علي اكبر، حقوق بين الملل دفاع مشروع، موسسه فرهنگي آفرينه، تهران، سال 1373، ص 23.

 

3- منشور ملل متحد، ماده 2، بند 4.

4- Jus ad bellum

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر