دانلود تحقیق درمورد چند شاعر

دانلود تحقیق درمورد چند شاعر

0 8.2k
دانلود تحقیق درمورد چند شاعر

با دانلود تحقیق در مورد چند شاعر در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق چند شاعر را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق چند شاعر ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد چند شاعر

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:11 صفحه

قسمتی از فایل:

« عطار »

آغاز زندگي عطار

       بي‌شك يكي از بزرگترين عرفا و شاعران قرن ششم و آغاز قرن هفتم ايران زمين فريدالدين ابوحامد محمدبن‌ابوبكر ابراهيم‌بن‌اسحاق عطار‌كدكني نيشاپور است وي يكي از شاعران و عارفان نامدار و معروف ايران است كه تاكنون آن چنان كه بايد شناخته نشده است ولادت شيخ در حدود سال پانصد و چهل اتفاق افتاده و محل تولد وي كدكن از توابع شهر نيشابور بوده است پدر و مادر عطار تا پايان جواني وي حيات داشته‌اند و آن گونه كه پيداست هر دو اهل زهد و تقوا نيز بوده‌اند نام پدر عطار ابراهيم بوده كه به شغل عطاري يعني داروفروشي مشغول بوده است از همان دوران جوان فريدالدين به جاي پدر مي‌نشيند سال‌ها به كار عطاري داروفروشي مي‌پردازد بنابراين كلمه‌ي عطار درباره‌ي شيخ ‌فريدالدين نيشابوري اسمي يا مسمي بوده زيرا شغل رسمي او طبابت و داروسازي بود عطار درباره‌ي شغل خود و رونق آن مي‌گويد به داروخانه پانصد شخص بودند كه در هر روز ـــــــ مي‌نمودند؟

       مهدي سهيلي فرزند غلامرضا، از جد چهارم پدري سرزمين سمنان منسوب است و از نياي مادر به اصفهان مربوط مي‌گردد .  

       وي در هفتم تير ماه يك‌هزار و سيصد و سه هجري‌خورشيدي در بازار چه سعادت محله‌ي مولوي تهران متولد شد. از نوجواني به مطالعه علاقه‌ي بسياري داشت و عاقبت دست توانمند الهي سرنوشت او را به عالم قلم پيوند زد كه ثمره‌ي آن آثاري است كه برخي در فهرست پاياني كتاب آمده است. از ديگر فعاليت‌هاي او برنامه‌هاي راديويي بود كه به مدت تقريبي بيست سال، انشا و ايراد مي‌گرديد. برنامه‌ي «مشاعره»را به سال 1339 در راديو بنيان گذاشت. نمايشنامه نويسي، تهيه و اجراي برنامه‌هاي «كارواني از شعر»، «دريچه‌يي به جهان روشنايي» و سرپرستي برنامه‌ي «بزم شاعران» نيز از اين جمله‌‌اند. مهدي سهيلي در هيجدهم مرداد ماه يك‌هزار و سيصد و شصت ‌و شش در سن شصت ‌و سه سالگي در تهران در گذشت.

صائب تبريزي، شهسوار ميدان خيال

       زماني كه ميرزامحمدعلي‌صائب به سال 1016 در اصفهان ديده به جهان مي‌گشود ده سالي مي‌شد كه اين شهر را شاه عباس كبير به پايتختي خود برگزيده بود. در اين سال‌ها هم شاه عباس كبير در اوج اعتبار و قدرت بود و هم شهر اصفهان به مركز سيساسي و اقتصادي و فرهنگي بس درخشاني تبديل شده بود. پدر صائب، ميرزاعبدالرحيم تبريزي از بازرگانان شهر تبريز بود كه در نخستين سال‌هاي رونق اصفهان به سوداي تجارت رخت اقامت به آن شهر كشيده بود و در محله‌ي عباس‌آباد از كدخدايان معتبر و موجه و معتمد به حساب مي‌آمد صائب در همان سال‌هاي پررونق در اين شهر افسانه‌اي به تحميل كمالات، به ويژه خط و شهر ادب، مشغول بود. در همين روزگار جواني بود كه به مكه و مشهد عزم سفر كرد. ميرزا محمدعلي كه بعدها به عنوان شاعري «صائب» و «صائب» شهرت يافت.

        عبدالرحمن كه بعدها به نورالدين هم ملقب گرديد و تخلص جامي را براي خود برگزيد به سال 817 در ناحيه‌ي خرجرد جام ديده به جهان گشود. در كودكي به همراه پدر به هرات رفت و چندي در مدرسه‌ي نظاميه‌ي آنجا اقامت گزيد.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر