دانلود تحقیق درمورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

دانلود تحقیق درمورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

0 7.5k
دانلود تحقیق درمورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

با دانلود تحقیق در مورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:41 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

 پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .

 استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .

  1 ـ هدف و دامنه كاربرد

 هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏باشد .

  2 ـ تعاريف و اصطلاحات

 در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏شود :

 2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2

 بنزوات سديم ماده‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏تواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار مي‏رود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين 3 در بازار عرضه مي‏شود .

 2 ـ 2 ـ محموله 4

 محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل مي‏شود . يك محموله مي‏تواند شامل يك يا چند بهر باشد .

 2 ـ 3 ـ بهر 5

 در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6 واحد تشكيل شده باشد را يك بهر مي‏گويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بسته‏هاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل مي‏دهد .

  3 ـ ويژگيها

 بنزوات مورد مصرف در صنايع غذائي بايد داراي ويژگيهاي زير باشد :

 3 ـ 1 ـ ويژگيهاي فيزيكي

 3 ـ 1 ـ 1 ـ قابليت انحلال

 قابليت انحلال بنزوات سديم در آب مقطر و اتانل بايد طبق بند 7 ـ 2 ـ 1 اين استاندارد باشد .

 3 ـ 1 ـ 2 ـ دامنه ذوب

 دامنه ذوب اسيد بنزويك حاصل از تركيب بنزوات سديم با اسيد كلريدريك بين 121/5 تا 123/5 درجه سلسيوس مي‏باشد ( روش آزمون طبق بند 7 ـ 1 ـ 1)

 3 ـ 2 ـ ويژگيهاي شيميائي

 ويژگيهاي شيميائي بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي بايد طبق جدول شماره 1 باشد .

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر