دانلود تحقیق درمورد طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور

دانلود تحقیق درمورد طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور

0 8k
دانلود تحقیق درمورد طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور

با دانلود تحقیق در مورد طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد طرح استفاده فراگير از سيستم عامل لينوکس در کشور

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:18 صفحه

قسمتی از فایل:

 مقدمــه

       در هر كامپيوتر، حداقل يك سيستم عامل وجود دارد. سيستم عامل مهمترين برنامه نصب‌شده در كامپيوتر است كه وظايف اصلي ذيل را برعهده دارد :

·        مديريت و سازماندهي برنامه‌ها، پرونده‌ها و نرم‌افزارها

·        راه‌اندازي، مديريت و بكارگيري سخت‌افزار

·        برقراري ارتباطات بين استفاده كننده كامپيوتر، نرم‌افزار و سخت‌افزار

·        مديريت و سازماندهي ارتباط با شبكه

       به يك تعبير ساده مي‌توان گفت سيستم عامل نقش "روح" را در پيكر سخت‌افزار و شبكه ايفا مي‌كند. تصميم درخصوص انتخاب سيستم عامل كليه ابعاد  فني كامپيوتر و فناوري اطلاعات را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد و هر سيستم عاملي كه انتخاب شود خشت اول و زيربناي توسعه‌ فني و نرم‌افزاري فناوري اطلاعات را مشخص مي‌كند.

       اين طرح بنا دارد چالشها و تهديدهاي ناشي از فقدان يك سيستم عامل مناسب در كشور را مطرح و با بررسي تجربه و رويكرد ساير كشورها در مواجهه با اين چالشها، راه حل عملي براي رسيدن به سيستم عامل ايده‌آل ملي را نشان دهد. در انتها نيز راهبردها و راهكارهاي دولت براي توسعه و ترويج اين سيستم عامل بيان خواهد شد.

 

2- چالشها و تهديدهاي ناشي از فقدان يك سيستم عامل مطلوب در كشور :

1-2- چالش اقتصادي: استفاده از رايانه و شبكه‌هاي رايانه‌اي در کشورهاي مختلف دنيا و ازجمله در ايران، به سرعت در حال رشد و گسترش است. براي استفاده از هر رايانه نيز حداقل يك سيستم عامل بايد روي آن نصب شده باشد. بنابراين تعداد كاربران رايانه، حداقل سيستم‌عاملهاي مورد نياز در يك كشور را تعيين مي‌كند.

در مرجع ]1[  رشد تعداد كاربران اينترنت در دنيا مشخص شده است. همانطور كه در اين مرجع بيان شده، تعداد كاربران جهاني شبكه رايانه‌اي از كمتر از 20 ميليون نفر در سال 1995 ميلادي به حدود 100 ميليون نفر در سال 1997 ميلادي و 400 ميليون نفر در سال 2000 ميلادي رسيد و پيش‌بيني مي‌شود در سال 2005 ميلادي به حدود يك ميليارد كاربر برسد. 


8,000 تومان